ALL DEF Poetry Tirana

ALL DEF POETRY perfaqeson nismen me te re nga United Nations Youth Association of Albania. Ky koncept inovativ, organizuar ne kuader te Dites Nderkombetare te Grave dhe Vajzave, ka si qellim, pikerisht sensibilizimin dhe ndergjegjesimin e shoqerise shqiptare mbi te drejtat dhe lirite e barabarta te cdo njeriu. Permes bisedimit, recitimit dhe aktrimit, performuesi do te perpiqet te percjelle sa me realisht zemerimin, si dhe mos tolerimin kundrejt dhunes me baze gjinore. Performuesit e ftuar ne kete event, si praktikuesit me te mirenjohur te ketij zhaneri artistik, premtojne te na dhuroje nje performance dritheruese, te cilen nuk mund ta humbasim !!